Verzekeringen

Ik ben ondernemer

Als ondernemer neem je constant risico’s. Risico’s die voor de éne ondernemer groter zijn dan voor de ander. Daar ben je ondernemer voor geworden toch? Je maakt winst door risico’s te nemen én te accepteren. Als ondernemer heb je een bijzondere plek binnen de verzekeringswereld. Een plaats die onze verzekeringsadviseurs maar al te graag helpen te vervullen! Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan verder. 

Als succesvolle ondernemer weet je een goede combinatie te maken tussen investeringen, risico’s en beleid. Deze 3 componenten zijn de basis die wij als verzekeringsexperts gebruiken tot het vinden van een passende verzekeringsoplossing. 

Waar kijkt een verzekeraar naar?

Een combinatie van de onderstaande componenten: 

  • Welke investeringen er gedaan zijn.
  • Welke risico’s zelf draagbaar zijn.
  • Welk ondernemersbeleid invloed op heeft. 

We gaan aan de slag door eerst de risico’s – die je als ondernemer loopt – in kaart te brengen. Samen gaan we na welke risico’s door jezelf beheersbaar gemaakt kunnen worden (en welke niet). Kijken we welke koppelingen er gemaakt kunnen worden met andere regelingen en stemmen we deze vervolgens nauwkeurig af met jouw eigen accountant. Maar dit is voor iedere ondernemer toch anders? Precies! Dat is waarom onze verzekeringsadviseurs ondernemers graag adviseren; om samen tot de juiste verzekeringsoplossing te komen die bij jou én je onderneming past. 

Ik ben particulier

We lopen allemaal risico’s. Natuurlijk zit er verschil tussen de échte waaghalzen en degene die meer op safe spelen, maar al met al vragen we ons allemaal hetzelfde af; hoe kunnen we het beste met onze risico’s omgaan? Verzekeren is namelijk geen doel, maar een middel om rustig te kunnen genieten van het leven en je niet druk te hoeven maken om de risico’s die je zou kunnen lopen. Hoe fijn is het idee dat de grote klappen altijd door een verzekeringsmaatschappij worden opgevangen? Dat is waar we voor gaan! Maar hoe vind je de juiste verzekeringsoplossing?

Wij inventariseren, bedenken oplossingen en vergelijken alle verschillende verzekeringen tot in detail voor je. Verzekeringsmaatschappijen verschillen onderling enorm;  in voorwaarden en premies, maar vooral ook in hun manier van werken. Ons voordeel? Wij kennen daar de weg en maken het pad naar het kiezen van de juiste polis en verzekeringsmaatschappij zo gemakkelijk mogelijk voor je. Samen kiezen we het rechte pad en vinden we een passende verzekeringsoplossing! 

Dat stukje extra zekerheid

Wij bieden je dat stukje extra zekerheid, namelijk: de wetenschap, dat je altijd op ons kunt terugvallen. Ontstaan er problemen (bijvoorbeeld bij schade)? Dan staan wij voor je klaar! Vanaf het moment dat jij daar behoefte aan hebt zijn wij je persoonlijk financieeladviseur. Wil je ons leren kennen? Maak dan meteen een afspraak met één van onze verzekeringadviseurs! Dat kan bij ons op kantoor, maar ook gewoon bij jou thuis of op kantoor in ‘s-Gravenzande. We kunnen niet wachten om je met onze expertise te ontzorgen!

Woonhuisverzekeringen

Veel voorkomende verzekeringen bij het wisselen van een woning

Opstalverzekering

 

Ga je verhuizen? Dan zullen de woonhuis- en opstalverzekeringen je om de oren vliegen. Maar hoe vind je de verzekering die het beste bij jouw woonsituatie past? En wat houden deze verzekeringen exact in? 

Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering verzeker je jouw woning en bijgebouwen zodat je bij schade niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Vaak worden deze verzekeringen afgesloten bij de aankoop van een woning en wordt er daarna niet meer naar omgekeken. Is dat handig? Zeker niet! Verzekeraars kunnen hun voorwaarden en premies namelijk ieder moment aanpassen, waardoor jouw verzekering verandert. Het is dus heel belangrijk om woonhuis- en opstalverzekeringen te blijven vergelijken. Grote kans dan je dan een verzekering zult vinden die op dat moment nóg beter bij jouw woonsituatie past. Voor het eerst een verzekering afsluiten? Dan loont het vergelijken van alle verzekeringen natuurlijk net zo goed. Vergelijk net zo lang tot je de ideale match hebt gevonden! 

Inboedelverzekering

 

Schade door bijvoorbeeld een brand, diefstal of storm? Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen.

De beste en goedkoopste inboedelverzekering vind je met behulp van onze eenvoudige vergelijkingsmodule voor inboedelverzekeringen. Heb je vragen of zou je graag persoonlijk advies over het afsluiten van een inboedelverzekering willen? Neem dan contact op met een van onze verzekeringadviseurs.

Verschillende soorten inboedelverzekeringen

Welke soorten inboedelverzekeringen er allemaal zijn? De basis inboedelverzekering dekt de gevolgen van brand, blikseminslag, waterschade, diefstal of vandalisme. Zou je deze basisverzekering willen uitbreiden? Dat kan! Er zijn mogelijkheden tot uitgebreidere inboedelverzekeringen met aanvullingen op de basisdekking. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het dekken van de gevolgen van schroei- en smeltschade of schade aan de inhoud van jouw vriezer of koelkast. Wil je echt verzekerd zijn voor alle onverwachte gebeurtenissen? Dan is de allrisk inboedelverzekering de ultieme verzekering. Deze verzekering verzekert elk plotseling en onverwacht buitenkomend onheil.  Welke gevallen daar exact onder vallen? Dat vind je in de polisvoorwaarden van de verzekering. Natuurlijk kijken onze verzekeringadviseurs ook graag met je mee om alle mogelijkheden door te nemen.

Premiehoogte

Hoe bereken je de hoogte van jouw inboedelverzekering? De hoogte van jouw inboedelverzekering wordt doorgaans berekend door middel van jouw postcode, type woning en jouw inboedelwaarde. Hoe uitgebreider de dekking is, hoe hoger de premies. Waar de premie nog meer van afhangt? De waarde van je inboedel. De premie kan namelijk ook hoger worden bij een hogere waarde van je inboedel.. Kom er snel achter hoeveel je kunt besparen op je inboedelverzekering door gebruik te maken van onze gratis inboedelverzekeringvergelijker.

Overlijdensrisicoverzekering

Je leven verzekeren; dát is letterlijk wat een overlijdensverzekering, ook wel – levensverzekering – doet. Wanneer je overlijdt, ontvangen je nabestaanden een (door jou) vooraf vastgesteld bedrag van de verzekering. Met een overlijdensrisicoverzekering zorg je ervoor dat je nabestaanden niet met lege handen komen te staan als jij overlijdt.

Overige verzekeringen – by EVR

Op het moment dat je wisselt van woning, is dit vaak ook een moment om eens kritisch naar je overige verzekeringen te kijken. Ook hierbij helpen wij je natuurlijk graag verder op weg! Kijk bijvoorbeeld ook eens naar je verzekeringen als ondernemer of particulier; ben je hier nog steeds tevreden over? Samen met onze partner EVR (Eijgendaal & van Romondt), kunnen we jouw van het ultieme advies voorzien! EVR is een autoriteit op het gebied van levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. We zijn dan ook onwijs trots dat we met zo’n mooie partner samenwerken. 

EVR in het kort: 

  • Het intermediair waarmee we je in de breedte kunnen ondersteunen via verschillende werkterreinen verzekeringen, pensioenen en hypotheken.
  • Aangesloten bij de assurantie beurs (VNAB lid), zodat ook zwaardere en meer complexe zaken ondergebracht kunnen worden. Denk hierbij aan diverse glas- en tuinbouw specifieke risico’s.
  • Beschikking over een volmacht bedrijf met de bevoegdheid om namens 9 verzekeraars rechtstreeks op te treden.
  • Aangesloten bij de NLG; een samenwerkingsverband van financieel dienstverleners, om extra voordelen voor klanten te kunnen bieden.

Kortom, bij Helm en Heus Finance by EVR ben je aan het juiste adres voor ál je financieringsvraagstukken, verzekeringen en andere vastgoed vraagstukken! Helm & Heus de Makelaars, Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars & Helm & Heus Finance; alles valt onder één dak. Kennismaken? Maak gerust eens een afspraak op ons kantoor in ‘s-Gravenzande!

Maak een afspraak!

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je graag weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Op zoek naar de laagste hypotheekrente?
Lees meer
Hoe ga je met risico’s om? Want verzekeren is geen doel, het is een middel om rustig te kunnen genieten van het leven.
Lees meer
We denken graag met je mee. Bijvoorbeeld voor een taxateur, notaris of aankoopmakelaar.
Lees meer