Achtergrond & visie

Helm & Heus Finance (by EvR)

Helm & Heus makelaars en EVR (Eijgendaal & Van Romondt) bundelen hun krachten

Helm & Heus heeft in het Westland geen introductie nodig, maar sindskort hebben zij een splitsing gemaakt tussen de Helm & Heus bestaande bouw (’s-Gravenzande) en Helm & Heus Nieuwbouw (Naaldwijk). Helm & Heus Finance vormt een nieuw initiatief welke deze twee activiteiten ondersteund en is gevestigd bij Helm & Heus Nieuwbouw in het Tiendoffice (tegenover gemeentehuis gemeente Westland). Een bundeling van krachten én op een locatie met veel kennis en expertise.

EVR

Met hun omvang zijn ze voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner en mede hierdoor hebben wij nog meer mogelijkheden om producten te selecteren die het beste bij je passen op volstrekt onafhankelijke basis. Ze kunnen je in de breedte ondersteunen via de verschillende werkterreinen verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Kortom, één adres om al je risico’s af te dekken.

EVR groep
EVR heeft naast zijn directe activiteiten verschillende andere bedrijven in de EVR groep voor een nog completer aanbod. Met een Beursbedrijf, aangesloten bij de assurantiebeurs (VNAB lid), kunnen er bijvoorbeeld ook zwaardere en meer complexe zaken worden ondergebracht. Daarnaast is er een volmacht bedrijf met de bevoegdheid om namens 9 verzekeraars rechtstreeks op te treden.

Tot slot is EVR als kantoor aangesloten bij de NLG, een samenwerkingsverband van financieel dienstverleners om voordelen voor jullie als klant te kunnen bieden. Denk aan:

  • Scherpe tarieven en prima voorwaarden voor de klant door de gezamenlijke inkoopkracht.
  • Onafhankelijk hoogwaardig advies, ook voor de lange termijn.
  • Vertrouwde aanspreekpunten in de regio dicht bij de klant, die gebruik kunnen maken van alle expertise die landelijk binnen de groep beschikbaar is.
  • Eigen productontwikkeling, zodat maatwerk voor klanten kan worden gerealiseerd.

Tiendoffice – Kruisbestuiving van kennis en expertise

Verder zitten er bij ons in het Tiend Office alleen maar bedrijven die met vastgoed(ontwikkeling) bezig zijn. Zo zit er een projectontwikkelaar, architectenbureau, nieuwbouwmakelaar en dus de financieel adviseur / hypotheekadviseur. Tevens delen we het pand met een bedrijf die zich bezig houden met de toekomst van de woning- en vastgoedmarkt. Een kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven in Naaldwijk om zodoende de dienstverlening van zowel de makelaardij als het hypotheekadvies naar een hoger niveau kunnen brengen dan wat men tot nog toe gewend is in het Westland en daar ver buiten.

Eén adres om al je zaken te regelen

Kwalitatief goede afspraken en de keuze uit alle geldverstrekkers en verzekeraars die Nederland rijk is, er is geen enkele reden om ergens anders heen te gaan. Of het nu Rabobank, Vista, Obvion of Aegon wordt, Nationale Nederlanden, ABN Amro, Florius, Woonfonds Achmea, Syntrus Achmea of één van de 25 andere partijen… Altijd de beste keuze voor de klant. Daarbij werken we met software die ons ook anders maakt dan anderen. Klanten kunnen hun stukken uploaden, inventarisatie online met Digi-D in 5 minuten volledig afronden. Vervolgens kunnen wij met één druk op de knop alle gegevens in onze adviessoftware inladen. Aangevuld met de kennis vanuit onze samenwerkingspartners in het Tiendoffice komen er met regelmaat nieuwe ideeën die we in onze eigen dagelijkse werkzaamheden direct kunnen testen om zo samen nog verder te komen.