Over ons

Helm & Heus Finance (by EvR) is ontstaan uit een initiatief van Helm & Heus de Makelaars en Eijgendaal & Van Romondt (verder te noemen als EVR). Wij maken het regelen van je financiële zaken weer leuk. Een hypotheek? Pensioen? Wij regelen het voor je! Helm & Heus is in het Westland inmiddels een bekende naam. Per 2020 zijn er verschillende afdelingen actief onder de naam Helm & Heus. Heus? Ja!  Ken jij ze allemaal al? Wij zetten ze nog even voor je op een rijtje: 

  • Helm & Heus de Makelaars (’s-Gravenzande)
  • Helm & Heus Nieuwbouw (Naaldwijk)
  • Helm & Heus Finance (Naaldwijk)

Waar je ons kunt vinden? Ons kantoor is gevestigd in Naaldwijk in het Tiendoffice (tegenover gemeentehuis gemeente Westland). Daar zitten we niet alleen; ook Helm & Heus Nieuwbouw en bedrijven met een focus op vastgoed(ontwikkeling), zoals een  projectontwikkelaar en een architectenbureau zijn hier gevestigd. Een heerlijke inspirerende locatie om voor ons als financieel/hypotheekadviseur tussen te zitten! 

 

Eijgendaal & Van Romondt (EVR)

 

Eijgendaal & Van Romondt (EVR) stond in 2008 op plek 38 in de AM top 100 van grootste Intermediaire kantoren! Met meer dan 85 medewerkers, nieuwe initiatieven, overnames en samenwerkingsverbanden groeien zij ontzettend snel. Met de samenwerking tussen Helm & Heus en EVR kan zowel de makelaardij als het hypotheekadvies in het Westland – en ver daarbuiten – naar een hoger level getild worden. 

 

EVR zorgt voor hoge kwaliteit, goede afspraken en de keuze uit alle geldverstrekkers en verzekeraars uit Nederland; Rabobank, Vista, Obvion of Aegon wordt, Nationale Nederlanden, ABN Amro, Florius, Woonfonds Achmea, Syntrus Achmea of één van de 25 andere partijen. EVR kijkt met je mee, zoekt en vergelijkt net zo lang tot ze een passende geldverstrekker of verzekeraar voor jou gevonden hebben. 

 

EVR in het kort:

  • Dé intermediair die je in de breedte ondersteund via verschillende werkterreinen verzekeringen, pensioenen en hypotheken.
  • Aangesloten bij de assurantie beurs (VNAB lid), zodat ook zwaardere en meer complexe zaken ondergebracht kunnen worden. Denk hierbij aan diverse glas- en tuinbouw specifieke risico’s.
  • Beschikking over een volmacht bedrijf met de bevoegdheid om namens 9 verzekeraars rechtstreeks op te treden.
  • Aangesloten bij de NLG, een samenwerkingsverband van financieel dienstverleners om extra voordelen te kunnen bieden.

Uitgebreid- en zorgvuldig advies en beheer van al je verzekeringen. Kan het nog makkelijker? Swipe niet verder, you found the one; één adres voor het afdekken van al je risico’s. Hoe fijn is dat? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs!